Omtzigt-bedreiger en corona-activist Danny V. moet toch de cel in

VIDEOCorona-activist Danny V. is vanochtend door het Gerechtshof Den Haag in hoger beroep tot vier maanden cel veroordeeld, waarvan de helft voorwaardelijk. V. bedreigde vorig jaar zomer Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt op het Plein voor de Tweede Kamer. ,,Ik zal je doodslaan, vieze kankermongool", riep hij.  

16 reacties

 • Wilhelmus de Beer

  1 jaar geleden
  Solidariteit en fatsoen, en nog wat andere benoemingen, met name RESPECT, horen kennelijk bij de ,mensen, van net na de oorlog ' 40 - ' 45. Daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Opvoeding, drugs, verantwoordelijkheid nemen, verkeerde vrienden, grof geweld, hoog aantal steek en schietpartijen, zijn aan de orde van de dag en ik vraag me af, of de tolerantie die jarenlang aanwezig was, nog een halt kan toeroepen aan de ontstane situatie.
 • Leo Haas

  1 jaar geleden
  Goed begin. Nu alle bedreigingen zo (en nog zwaarder) aanpakken, of ze nou van links of van rechts komen!
 • J. Schottelndreier

  1 jaar geleden
  Gelukkig is er nog gezond verstand zoals dat van Mike Grond en Trude Vinke. De vrijheid van meningsuiting wordt misbruikt voor antisociale en criminele daden.
 • Mike grond

  1 jaar geleden
  En het wordt vervolgens goed gepraat omdat het de schuld van de regering is… Eigen verantwoordelijkheid bestaat niet meer en alles is de schuld van de Regering.. Maar gelukkig heb ik ook “Nul begrip” voor de angsthazen die anderen de kolen uit het vuur lieten halen en nu schermen dankzij onze vaccinaties met “3.3% waar hebben we het over” deze verdeel en heers is toch echt zelf door hun ingezet.
 • Ron Smits

  1 jaar geleden
  Dit zijn de uitwassen van de verregaande polarisatie, die door de regering niet bestreden, maar aangewakkerd wordt. Mensen die zich niet willen laten vaccineren, kunnen rekenen op “nul begrip” van de regering, zijn asociaal en de oorzaak van alle beperkingen en de druk op de zorg (percentage Covid patiënten in de ziekenhuizen op dit moment: 3,3%!j. “Verdeel en heers”?