Volledig scherm
Een 33-jarige man werd opgepakt met een stapel gestolen onderbroeken op zak. © Thinkstock

Onderbroekendief opgepakt

Een 33-jarige man zonder vast adres is afgelopen dinsdag gearresteerd op verdenking van het leegroven van sporttassen in Aalten en Lichtenvoorde. Uit de tassen stal hij voornamelijk damesondergoed, meldt de politie gisteren.

De diefstallen waren in de maanden november en december uit sporthallen in Lichtenvoorde en Aalten. Onbekend is wat de man wilde met het ondergoed. De man is opgepakt aan de hand van camerabeelden en getuigenverklaringen. Na verhoor is hij vrijgelaten. Wel moet hij zich dinsdag 4 april melden bij de politierechter in Zutphen.

Onderkleding

Het komt wel vaker voor dat mannen onderkleding stelen.  In het Polderbad in het Zuid-Hollandse Nieuwerkerk aan den IJssel liet een man iPhones en portefeuilles links liggen, maar beroofde tien vrouwen van hun ondergoed.

En eerder dit jaar sloeg enkele kilometers verderop ook al een onderbroekendief toe. In Sportcentrum De Zuidplas in Moordrecht wist iemand eveneens uit een dameskleedkamer ondergoed te ontvreemden

  1. 'Vermoedens misbruik campingopa waren er, maar niet genoeg voor aangiftes'

    'Vermoedens misbruik campingopa waren er, maar niet genoeg voor aangiftes'

    De van een zedendelict verdachte campinggast Andre V. (75) in het Brabantse Lierop werd in 2002 al veroordeeld voor ontucht met een minderjarige. Nu is hij opnieuw aangehouden in een misbruikzaak. Hij wordt verdacht van seksueel misbruik van een inmiddels jonge vrouw, tevens wordt hem ten laste gelegd dat hij eenmalig een ander meisje misbruikt heeft. In beide gevallen gaat het om bekenden van de man. Dorpsbewoners zitten vol vragen.

poll

Welk team kies jij?

Welk team kies jij?

  • Friet (40%)
  • Patat (60%)
33757 stemmen