Vele honderden mensen zijn aanwezig bij een demonstratie in Leeuwarden dit weekend. De demonstranten protesteren tegen onder meer de stikstofmaatregelen, maar ze zijn het ook met verschillende andere dingen niet eens.
Volledig scherm
PREMIUM
Vele honderden mensen zijn aanwezig bij een demonstratie in Leeuwarden dit weekend. De demonstranten protesteren tegen onder meer de stikstofmaatregelen, maar ze zijn het ook met verschillende andere dingen niet eens. © Anton Kappers

Onrust binnen coalitiepartijen om stikstofplannen: ‘Minister, waar bent u mee bezig?’

Statenleden van coalitiepartijen VVD en CDA keren zich fel tegen de stikstofplannen van dit kabinet. Ook boeren zijn boos en kondigen aan weer de straat op te gaan met hun trekkers.

69 reacties

 • Wim van Zuilekom

  4 maanden geleden
  Bravo, ons op twee na kleinste landje ter wereld gaat de mensen op deze aarde redden van de verstikkingsdood.
 • jo Gun

  4 maanden geleden
  De meeste reacties zijn van die vervuilende vlees boeren, optreden bij overtreden wetten, zeker als ze de boel willen platgooien, desnoods het legger met pantser voertuigen laten ingrijpen als de politie te laf is!!!!!!!!!!!!!
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  De hele economie wordt naar de filistijnen geholpen, haal de buikriem maar aan.
 • Martin Geuzinge

  4 maanden geleden
  'Vakbonden': ’Hogere lonen, prijsmatiging en herverdeling welvaart nodig’ 'n waarheid als een koe, doch waarom doen de huidige vakbonden niets anders dan stukjes schrijven zoals wij hier allemaal doen. Vakbonden en hun leden moeten massaal de straat op en de samenleving platleggen zoals dat vroeger gebeurde bij de echte vakbonden. Eisen: Kabinet Rutte/Kaag per direct aftreden. Stikstofwetten schrappen. Minimumloon voor arbeiders plus AOW-ers en andere minima 250,- euro netto erbij. Kan makkelijk
 • Sander de Koning

  4 maanden geleden
  Je bent een erwt op de wereldbol,hoezoo dan een stikstof probleem. De boer boer laten en meer laten verdienen,zodat alles in eigen huis blijft en stikstof verminderen waar dat kan oke,maar niet ten koste van ons vlees en groenten. Nu al is dit land vol,straks geen boeren meer en alles volgebouwd dan worden we vanzelf Manhatten vol ellende.
 1. Reacties op onderzoek Arib: ‘Heel vreemd dat in dit land door anonieme brieven de een de ander de maat wil nemen’
  38

  Reacties op onderzoek Arib: ‘Heel vreemd dat in dit land door anonieme brieven de een de ander de maat wil nemen’

  ‘Als je echte klachten hebt, dan je naam eronder. Of weet men dat in Den Haag niet meer?’ en ‘Ik begrijp niet waarom Nederland zo schrikt van een dictator van een land waarin het al tientallen jaren slecht gesteld is met de mensenrechten’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 4 oktober verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.