Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Onze Tweede Kamer verandert in een filmset

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

12 reacties

 • ineke van den Berg

  2 jaar geleden
  Er is er maar 1 die alles weet en gewoon de nieuwe Minister President zou kunnen worden , ja hoor Akyol! Tja een minpunt is wel dat hij duidelijk laat weten wie zijn voorkeur heeft, dat is dan wel weer jammer.
 • Jeannette Snoek-Boot

  2 jaar geleden
  Het is idd een klucht geworden onze politiek. Maar om speciaal Renske Leijten hier uit te lichten vind ik vreemd en ook unfair. Al haar harde werk in de toeslagen affaire vind ik niet dat zij een politicus is die nu is extra nagatieve aandacht verdient. Een paar collums geleden hield Özcan de linkse partijen ook ineens verantwoordelijk voor het traineren van de formatie. De VVD blijft buitenschot. Dat het AD geen linkse krant meer is dat is duidelijk.Ook Özcan zijn voorkeur
 • Hans Laats

  2 jaar geleden
  Hans Laats. Wat er allemaal speelt in het Parlement is treurig het lijk wel Snip en Snap en @Leo Louwerse het is toch géén brievenbus firma?☺.
 • Ria Oplaat

  2 jaar geleden
  Wat ze ook doen daar het interesseert me niks meer. Ik stem al jaren op Renske Leijten maar ze had Simons gewoon moeten laten zwetsen. Ik ga nog wel stemmen maar eerlijk gezegd heb ik totaal geen vertrouwen meer in wie dan ook.
 • Jeffrey Overeem

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd voor een wettelijk formatietijdslimiet.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.