Bij een schietpartij in Amsterdam is een man zwaargewond geraakt. Volgens Het Parool zou het gaan om misdaadverslaggever Peter R. de Vries.
Volledig scherm
Bij een schietpartij in Amsterdam is een man zwaargewond geraakt. Volgens Het Parool zou het gaan om misdaadverslaggever Peter R. de Vries. © ANP

Ooggetuigen schietpartij Peter R. de Vries: ‘Het ging maar door, vier of vijf keer’

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is vanavond meerdere keren onder vuur genomen. Dat zeggen diverse ooggetuigen onafhankelijk van elkaar tegen het ANP en het Parool. 

  1. LIVE | RTL-baas: ‘Peter vecht nog steeds voor zijn leven’, ‘Aangehouden Pool wordt in thuisland gezocht’
    Play

    LIVE | RTL-baas: ‘Peter vecht nog steeds voor zijn leven’, ‘Aangehou­den Pool wordt in thuisland gezocht’

    De verdachten die gisteravond zijn gearresteerd voor de moordaanslag op Peter R. de Vries zijn een Pool(35) uit het Gelderse Maurik en een Nederlander (21) die in Rotterdam woont, maar ook een adres heeft in Tiel. De twee werden al kort na de schietpartij klemgereden en aangehouden op de A4. Op de plek in de Lange Leidsedwarsstraat waar de De Vries werd neergeschoten blijft het bijna 24 uur na de aanslag een komen en gaan van mensen die met een bos bloemen hun medeleven willen uiten en hun gedachten willen delen. Volg hier alle ontwikkelingen rondom de aanslag op Peter R. de Vries.