Ook de hond krijgt een jas aan als het regent: ‘Je moet dieren niet behandelen als poppetjes’

dierendagSteeds meer baasjes kopen een jasje of trui voor hun hond, signaleert dierenspeciaalzaak Pets Place. Is het commerciële onzin of pure noodzaak? ‘Puck en Nino vinden het gewoon lekker.”

50 reacties

 • Joop hoeyen

  2 maanden geleden
  Prima een jasje tegen regen en kou! Mijn hond vind het heerlijk !
 • W Wijs

  2 maanden geleden
  Ik bezit twee mini chihuahua's en deze behandel ik niet als poppen. Het zijn wel me allesjuhs. Het is en blijven hondjes. Doe normaal dan doen we al gek genoeg haha. Fijne dierendag!!
 • Hans Velleman

  2 maanden geleden
  Geen idee voor nog een politieke partij, die alleen voor bibberhonden rassen opkomt: Ik heb er zelf ook een van 7 kg, kortharig, 15 jaar en gezond, op gewicht en vitaal als een jong hond, maar die gaat wel tot -20gr. mee ZONDER jasje, maar dan wel zo kort mogelijk voor haar behoefte te doen.......
 • Rob Bosma

  2 maanden geleden
  Jazeker, we zijn op vele vlakken de weg volledig kwijt. Denk dat we ons kapot vervelen de hele dag.
 • Annemarie Verheij

  2 maanden geleden
  Ik ben ook geen voorstander om honden of zelfs katten een jasje aan te doen . Maar er zijn honden rassen die het wat sneller koud hebben die hebben geen dikke vacht of niet veel vlees /vet om hun lijf . Ja en die hebben het snel koud .
 1. ‘Altijd vrolijk en vriendelijk’: familie en vrienden aangeslagen na plotse dood Lise (22) bij ongeval
  PREMIUM

  ‘Altijd vrolijk en vriende­lijk’: familie en vrienden aangesla­gen na plotse dood Lise (22) bij ongeval

  Lise Van Hecke (22) was op weg om een vriendin uit de brand te helpen, toen ze deze zaterdagochtend na een dubbele aanrijding op de E17 in het Belgische Waasmunster met haar auto tegen de vangrail sloeg. De jonge hockeyspeelster uit Lokeren was op slag dood. ,,Haar dood laat een grote leegte achter”, reageren haar familie en vrienden. Een portret van een vrouw die graag leefde.