Hoofdredacteur Paul Jansen (L) van de Telegraaf en burgemeester Jozias van Aartsen voor het hoofdkantoor waar rond 4.00 uur een bestelauto met flinke snelheid door de glazen pui van het hoofdkantoor aan de Basisweg in Amsterdam is gereden.
Volledig scherm
Hoofdredacteur Paul Jansen (L) van de Telegraaf en burgemeester Jozias van Aartsen voor het hoofdkantoor waar rond 4.00 uur een bestelauto met flinke snelheid door de glazen pui van het hoofdkantoor aan de Basisweg in Amsterdam is gereden. © ANP

Ook redacties Parool, Volkskrant, NRC en AT5 beveiligd na aanslag op Telegraaf

Naar aanleiding van de aanslagen bij De Telegraaf en Panorama heeft Amsterdam besloten cameratoezicht in te zetten bij vijf redacties. Het gaat om de gebouwen waarin de redacties van de Telegraaf, Panorama, Nieuwe Revu, AT5, Het Parool, de Volkskrant, Trouw en NRC zijn gehuisvest. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Deze nieuwe techniek brengt foto's van je (over)grootouders tot leven
  Play

  Deze nieuwe techniek brengt foto's van je (over)grootouders tot leven

 2. Zes gastarbeiders omgekomen bij busongeluk in Polen
  Play

  Zes gastarbei­ders omgekomen bij busongeluk in Polen