In Hoog Soeren viel een boom om door de sneeuwval. De brandweer schoot te hulp.
Volledig scherm
In Hoog Soeren viel een boom om door de sneeuwval. De brandweer schoot te hulp. © Luciano de Graaf

Oosten van Nederland wordt wakker met witte straten

Op veel plekken in Oost-Nederland heeft Koning Winter vannacht zijn sporen achtergelaten. De straten in onder meer Apeldoorn, Zutphen en Deventer zijn bedekt onder een winters laagje. Lang zal het witte poeder waarschijnlijk niet blijven liggen. De temperatuur loopt vanochtend op tot een graad of 5.

3 reacties

 • van Bergen

  1 maand geleden
  En tòch kan dit uitgerangeerde kabinet altijd goed een boom opzetten! Alleen blijft het dan steken bij de opvolging, letterlijk . .
 • Julia van Damme

  1 maand geleden
  Hahaha, @J.Groeneveld, dat arme kabinet krijgt ook overal de schuld van als je de reacties op dit forum leest. Hoewel er natuurlijk altijd dingen beter kunnen. Nu maar hopen dat de natuur braaf gaat luisteren :D
 • J. Groeneveld

  1 maand geleden
  Dat die boom is omgevallen is de schuld vh demissionaire kabinet… Er moeten meer wetten en regelgeving komen waar de natuur zich aan dient te houden…
 1. Verdachte in zaak overleden Dean (4) mogelijk zaterdag al in Koudekerke, politie onderzoekt woning
  Update/Video

  Verdachte in zaak overleden Dean (4) mogelijk zaterdag al in Koudekerke, politie onderzoekt woning

  De 34-jarige Belg Dave De K. wordt verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving en betrokkenheid bij het overlijden van de 4-jarige Dean, meldt de politie. Momenteel heeft het onderzoek zich gericht op een woning in Koudekerke, waar De K. zaterdag al in de buurt is gezien. Gisteren werd het lichaam van Dean aangetroffen op het voormalige werkeiland Neeltje Jans, halverwege de Oosterscheldekering in Zeeland.