Sywert van Lienden.
Volledig scherm
PREMIUM
Sywert van Lienden. © Brunopress

Opkomst en harde landing van Sywert van Lienden bij het CDA: ‘Goed in praten, niet in dingen doen’

Ooit werd de rode loper voor hem uitgerold bij het CDA. Nu wordt bekeken of Sywert van Lienden nog wel CDA-lid kan blijven na de omstreden mondkapjesdeal. Hoe kan dit?

10 reacties

 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Cees Hermes, Hij moet. al het geld terug betalen. CDA moet zo'n man royeren onmiddellijk. Met zulke boeven blijft stemt er niemand meer CDa
 • Glaudemans

  3 maanden geleden
  Op zondag met zijn uitgestreken smoelwerk op de voorste kerkbank, en op maandag draait hij je een poot uit.
 • Sablerolle

  4 maanden geleden
  weg met deze clown maar hij moet die 19,5 miljoen ook terug betalen!1 en daarna gauw verdwijnen
 • Lucassen

  4 maanden geleden
  Ik dacht dat het CDA een minister van financiën had ,waar is de controle?? Begrijp de boosheid van Omzigt steeds beter Wat een schandalige actie van die schijnheilige zakken vuller
 • Jerry van Waardhuizen

  4 maanden geleden
  Hoe moeten al die "gewone" Nederlanders zich nu voelen, die wel trouw al hun belasting betalen, maar tevens, vaak om niets, in de clinch liggen met diezelfde overheid, die al hun belastingcentjes zo makkelijk, naar steeds weer blijkt, met bakken tegelijk over de balk gooit. Ik ben absoluut geen fan van die blonde fee in de kamer, maar wanneer komt hier nu eens een einde aan?
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.