Volledig scherm
© Joris Buijs / PVE

Oplichtster verhuurt dezelfde woning 20 keer: ‘Geld zien we nooit meer terug’

Meer dan twintig mensen zijn opgelicht door een vrouw die zich voordeed als verhuurder van een appartement in de Kraijenhoffstraat in Eindhoven. 

De mensen zouden de sleutel van de woning krijgen en moesten een voorschot van 1500 euro betalen. De sleutel kregen ze nooit en de vrouw is onvindbaar. Naar het geld lijken ze te kunnen fluiten.

‘Zien we nooit meer terug’

De gedupeerden moesten allemaal 650 euro huur betalen en 850 euro borg, in totaal dus 1500 euro. ,,Die zien we denk ik nooit meer terug”, aldus Niels Berkelmans, een van de slachtoffers, tegen Omroep Brabant.

De gedupeerden hebben elkaar gevonden en hebben een appgroep waarin ze elkaar op de hoogte houden. Er hebben zeker zeven mensen aangifte gedaan bij de politie.

  1. Nathalie (31) laat kinderen slapen met Staffords: ‘Iedereen loopt met een boog om ons heen’
    PREMIUM

    Nathalie (31) laat kinderen slapen met Staffords: ‘Iedereen loopt met een boog om ons heen’

    Geen vechtmachines met een ontembare honger voor bloed, maar schattige allemansvrienden die niets liever willen dan knuffelen en kusjes geven. De 31-jarige Nathalie Reichart is als eigenaresse van twee Amerikaanse staffords helemaal klaar met het ‘irritante’ stigma dat op haar honden rust. ,,Mensen lopen met een boog om mijn hondjes heen, terwijl het de liefste dieren ter wereld zijn.”