De zoveelste verdenking van een VVD-politicus is zeer pijnlijk voor partijleider Mark Rutte.
Volledig scherm
De zoveelste verdenking van een VVD-politicus is zeer pijnlijk voor partijleider Mark Rutte. © anp

Opnieuw affaire in de VVD, steun voor Verheijen kalft af

UpdateDe campagne van de VVD voor de Statenverkiezingen gaat zaterdag van start in een walm van schandalen. Niet alleen zijn er steeds meer bedenkingen over Kamerlid Mark Verheijen, ook zijn er aanwijzingen dat een VVD-fractievoorzitter uit Maarssen deel uitmaakt van een groot crimineel onderzoek.

  1. Boeren verzamelen zich opnieuw met tractoren bij Drentse Wijster voor ‘kopje koffie’

    Boeren verzamelen zich opnieuw met tractoren bij Drentse Wijster voor ‘kopje koffie’

    Bij het Drentse Wijster heeft zich vanavond opnieuw een grote groep boeren verzameld. Ondanks het verbod op demonstraties waarbij landbouwvoertuigen worden ingezet, zijn die ook nu weer aanwezig, aldus de politie. Op sociale media wordt gesproken over ‘naborrelen’ en ‘een trekkerfeestje’. Eerder vandaag leidde een blokkade van afvalverwerker Attero in dezelfde plaats tot de aanhouding van tientallen demonstranten.
  2. Nederlandse ondernemer in Albufeira: ‘GoGo had examenreis scholieren moeten cancelen’

    Nederland­se ondernemer in Albufeira: ‘GoGo had examenreis scholieren moeten cancelen’

    De rust in de zonovergoten Portugese badplaats Albufeira is teruggekeerd na de onrust die afgelopen weekend werd veroorzaakt door enkele honderden feestvierende Nederlandse jongeren. Albufeira in de Algarve is al jaren een populaire bestemming voor eindexamenkandidaten vanwege de goedkope hotels, de vele uitgaansgelegenheden en de relatief lage drankprijzen. Aanbieders van goedkope vakantiereizen naar Albufeira zijn onder meer TUI, GoGo en Corendon.