Jumbo heeft de samenwerking met Gosschalk voorlopig stopgezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Jumbo heeft de samenwerking met Gosschalk voorlopig stopgezet. © GinoPress B.V.

Opnieuw breekt een grote klant met beruchte slachterij Gosschalk: Jumbo zegt samenwerking op

Een nieuwe dreun voor Gosschalk. De in opspraak geraakte slachterij uit Epe is nu ook Jumbo kwijt als klant. Eerder deden McDonald’s, Albert Heijn en Boni al hetzelfde. Jumbo nam via haar leverancier rundvleesproducten af van Gosschalk, maar de supermarktketen haalt die voorlopig bij een ander slachthuis.

26 reacties

 • D Kort

  12 maanden geleden
  Als je de inspectie een zakcentje geeft gaan de oogjes dicht..
 • Ronald Wingerde

  12 maanden geleden
  Alles staat of valt met goed toezicht. Dit toezicht moet geregeld worden door de staat omdat daar de meeste kans bestaat onafhankelijk te zijn. (corruptie is niet uitgesloten) Niet dat vroeger alles beter was maar het saneren van overheidsbedrijven en een vrije marktwerking zijn inmiddels bewezen, achterhaald. Wat mij betreft weer PTT en GEB bedrijven in plaats van al die "cow boys" in het bedrijfsleven.
 • Anoniem

  12 maanden geleden
  @ajorritsma Volgens mij heb je in je grot geen internet of toegang tot informatie. Gosschalk is GEEN goede slachterij, er worden al jaren misstanden aangetroffen bij controles! En varkens in nood komt ook voor u op. CvdGroot
 • M Waarhold

  12 maanden geleden
  @Marco S. Zelf, het kan de Jumbo totaal niets schelen, het is om een statement te maken en het feit dat we het er hier over hebbe nis reclame. AH met zijn plofkip was ook zoiets en ze wisten daar niet eens wat het verschil tussen een plofkip en een normale kip was. Allemaal reclame en zieltjes winnen. Er wordt wel gesneden vlees van plofkippen verkocht en dat kan wel?
 • Anoniem

  12 maanden geleden
  Prijzen helemaal uitmelken dan hypocriet reageren op misstanden. Koop uw vlees bij de ambachtelijke slager…. Christian Hillen