Mylou's oog raakte flink opgezwollen na de klap
Volledig scherm
PREMIUM
Mylou's oog raakte flink opgezwollen na de klap © Facebook

Oppas (27) die operazangeres knock-out sloeg na vuurwerkruzie ‘wilde neefjes beschermen’

De 27-jarige man die zaterdag operazangeres Mylou Mazali met gebalde vuist buiten westen sloeg, deed dat naar eigen zeggen om zijn neefjes en nichtjes te beschermen. ,,Ik wilde haar niet slaan, het was noodweer. Ze stond op het punt om de kinderen iets aan te doen”, zegt hij tegen deze site. Een ooggetuige die tussenbeide sprong bevestigt het verhaal van de man. ,,Tot mijn verbazing bleef hij juist heel rustig.”

 1. Weggegooid geld? Zeer dichte mist verpest zicht op vuurwerk
  Update

  Weggegooid geld? Zeer dichte mist verpest zicht op vuurwerk

  Het KNMI verwacht dat de jaarwisseling vanavond gepaard gaat met zeer dichte mist, waarbij het zicht minder dan 50 meter kan zijn en lokaal zelfs kan teruglopen tot circa 10 meter. Die omstandigheden worden verergerd door het vuurwerk, aldus het weerinstituut dat voor vanavond code geel afgeeft. Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport heeft vanochtend al een tijdlang stilgelegen door de mist en ook de ANWB geeft een waarschuwing af.
 2. Operazangeres (52) knock-out geslagen na ruzie over vuurwerk: trauma voor kinderen, VVD boos
  PREMIUM

  Operazange­res (52) knock-out geslagen na ruzie over vuurwerk: trauma voor kinderen, VVD boos

  Een middagwandeling met haar hondje is gisteren voor Mylou Mazali (52) uitgelopen op een deceptie. De bekende mezzosopraan en artistiek operaleider uit Baarn werd met één verwoestende klap tegen de grond geslagen en verloor zelfs een paar tellen haar bewustzijn. Een conflict over het gooien van vuurwerk was de aanleiding voor het geweld. ,,De kinderen die het hebben zien gebeuren waren zwaar getraumatiseerd.”