Snelle sportauto's rijden langs de Van Nelle Fabriek. Stichting Kanjer Wens organiseerde speciale dagen voor zieke kinderen.
Volledig scherm
Snelle sportauto's rijden langs de Van Nelle Fabriek. Stichting Kanjer Wens organiseerde speciale dagen voor zieke kinderen. © Bart Hoogveld

Oud-directeur Kanjer Wens alweer opgepakt na nieuwe zedenaangiftes

De oud-directeur van stichting Kanjer Wens Nederland is woensdag opnieuw opgepakt nadat er nieuwe aangiftes van zedendelicten tegen de man zijn binnengekomen, zo meldt het Openbaar Ministerie.

  1. Reacties op Hema-model met tatoeages: ‘Ze durft te zijn wie ze wil zijn. Dat is bewonderenswaardig’
    34

    Reacties op He­ma-mo­del met tatoeages: ‘Ze durft te zijn wie ze wil zijn. Dat is bewonde­rens­waar­dig’

    ‘Ik ben geboren in een prehistorische tijd waar vooroordelen over tatoeages hoogtij vierde. Mijn brein is daardoor beïnvloed. Maar omdat ik kan nadenken, verder dan mijn neus lang is, zie ik een prachtig meisje met een geheel eigen stijl’ en ‘Linda Akkermans slaat de spijker op zijn kop. Er is maar een oplossing: direct uitsluiten van hulp. Helaas zal het net zo gaan als geweld tegen andere hulpverleners’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 30 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.