Politie bij een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam-Zuidoost waar de schietpartij plaatsvond.
Volledig scherm
Politie bij een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam-Zuidoost waar de schietpartij plaatsvond. © Novum RegioFoto

Oud-profvoetballer Hoefdraad alsnog overleden na schietpartij, verdachte aangehouden

Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad is alsnog bezweken aan de verwondingen die hij zondag opliep na een schietpartij in Amsterdam-Zuidoost. De politie heeft een 34-jarige verdachte in België aangehouden.

7 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Margriet Spijkerman Lieve jerge veel te jong ben je overleden ik wens al je nabestaande veel kracht toe om deze rouw periode heen te komen. En ik wens de hele samenleving meer Liefe, Respect en dat we Lief zijn voor elkaar en dat wapens niet gewoon gaan vinden. Deze lieve jonge man wilde erger voorkomen en heeft dit met zijn leven moeten bekopen.en dat is verschrikkelijk
 • Pieter Hooimeijer

  2 maanden geleden
  Rust zacht jongen we zullen je nooit vergeten.
 • Marc Plet

  2 maanden geleden
  Sukkels met pistolen. Ook als je je hebt weten op te werken uit dit lelijke milieu, loop je alsnog gevaar. Eenmaal eruit, nooit meer omkijken is mijn advies. Maak nieuwe vrienden en anders dan maar geen vrienden.
 • Ninette Van der zwan

  2 maanden geleden
  Waar gaat het heen met de wereld...vreselijk...wens iedereen kracht toe...en liefde...en vooral sterkte....rust zacht...XXX
 • M. Westerveld

  2 maanden geleden
  Rust zacht…. 🙏🏼🕊 Een dappere strijder is niet meer… Heel veel sterkte aan iedereen die hem heeft mogen kennen.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Tara (18) en Tom (19) verongelukten na Appelpop: ‘Gierende banden politie vergeet ik nooit meer’
  PREMIUM
  9 jaar later

  Tara (18) en Tom (19) verongeluk­ten na Appelpop: ‘Gierende banden politie vergeet ik nooit meer’

  De dood van je eigen kind, kun je daar ooit mee leven? Slijt het verdriet na al die jaren? Marcel en Bea Aalmers uit Elst verloren negen jaar geleden hun zoon Tom (19) bij een stom ongeluk. Ook zijn vriendin Tara (18) overleed. Hun jaarlijkse pelgrimage in september naar een herinneringsboom langs de A15, samen met vrienden en familie, biedt houvast om overeind te blijven na het ondraaglijke verlies.