Voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet riep woensdag de verschillende fractievoorzitters naar zich toe voor overleg, voorafgaand aan de algemene beschouwingen.
Volledig scherm
Voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet riep woensdag de verschillende fractievoorzitters naar zich toe voor overleg, voorafgaand aan de algemene beschouwingen. © anp

Oud-voorzitter Weisglas: Verbeet had zelf moeten ingrijpen

Kamervoorzitter Gerdi Verbeet had moeten ingrijpen in het geëscaleerde 'doe-eens-normaal-man'-debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders. Dat zegt oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas zaterdag tegen het ANP, naar aanleiding van uitlatingen van Verbeet in de Volkskrant van vandaag.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”