Volledig scherm
Kelly en haarTsjechische liefde 'Pikachu' tijdens hun verblijf in Parijs.

Ouders weggelopen Kelly gek van geluk

Gek van radeloosheid, werd de moeder van Kelly. Maar nu weet ze dat je ook gek kunt worden van geluk. De ouders van het 14-jarige scholiere uit Purmerend beleefden angstige weken toen hun dochter op 22 november van huis vertrok.

Uit het hele land stroomden hartverwarmende reacties binnen van mensen die de afgelopen weken hebben meegeleefd. In de tuin van een oom van Kelly hebben onbekenden zelfs een tentje neergezet met daarbij een bordje 'Occupy Purmerend' en een groot spandoek: 'Kelly, welkom terug'.

Vader Madry zegt in het AD vanvandaag: 'Dat mensen dit doen is fantastisch. We zijn ontzettend blij dat we onze dochter terug hebben en ik kan het alleen maar waarderen dat er veel mensen zijn die aan haar denken', zegt vader Madry Karbodin.

Samen met haar kersverse vriendje Jaroslav Vejrazka (17) die ze in het  Occupy-kamp in Amsterdam had leren kennen, nam ze de benen en sloot ze zich aan bij diverse Occupy-bijeenkomsten. Volgens haar moeder waarschijnlijk gedreven door de liefde en door een nare tijd op school.

Lees het hele vergaal van de ouders van Kelly in het AD

  1. 
Oud-eigenaar S.E. Fireworks alsnog beschuldigd: ‘Wanneer houdt dit op?
    PREMIUM
    vuurwerkramp enschede

    Oud-eigenaar S.E. Fireworks alsnog beschul­digd: ‘Wanneer houdt dit op?

    Bijna twintig jaar na de vuurwerkramp in Enschede wordt voormalig fabriekseigenaar Harm Smallenbroek aangewezen als mogelijke saboteur door ex-klokkenluider Paul van Buitenen. Daarmee zou hij verantwoordelijk zijn voor 23 doden. Smallenbroek is een gebroken man. Sinds 2001 heeft hij geen interview meer gegeven, tot vandaag. ,,Je wilt wel, maar je komt er nooit meer van los. We zijn die dag, net als velen, alles kwijtgeraakt.