Volledig scherm

Paragnosten schetsen inktzwart beeld van 2018

Hoewel er geen enkel wetenschappelijk bewijs bestaat voor het bestaan van helderziende gaven, komen ook dit jaar weer tientallen paragnosten naar buiten met bijzondere voorspellingen. Hoe hebben de glazen bolkijkers het vorig jaar eigenlijk gedaan en wat zien zij voor het komende jaar gebeuren?  Het is niet best allemaal.

 1. Duizenden horecazaken willen terrassen opengooien, politiebond heeft begrip voor ondernemers

  Duizenden horecaza­ken willen terrassen opengooien, politie­bond heeft begrip voor onderne­mers

  Een actiegroep van 65 afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) roept collega’s op om dinsdag 2 maart massaal de terrassen open te gooien en gasten te ontvangen. Horecabazen melden dat de grens is bereikt en dat het besluit van het kabinet om de zaken nog langer dicht te houden niet langer houdbaar is. De Nederlandse Politiebond (NPB) heeft begrip voor het plan. ,,De horeca en dit voorstel hebben onze sympathie”, zegt hoofdbestuurder Koen Simmers tegen deze site.
 2. 'Je struikelt in Rotterdam over de paragnosten en waarzeggers'
  PREMIUM

  'Je struikelt in Rotterdam over de paragnos­ten en waarzeg­gers'

  Bijna wekelijks krijg ik een foldertje van mediums in mijn brievenbus. Vandaag van Mr Rima. Dit 'beroemdste medium met veel ervaring', zoals hij zichzelf noemt, help bij het oplossen van: 'alle problemen, liefde, geluk, werk, aandacht, succes, sport, terugkeer van uw geliefde partner, seksproblemen, bescherming en genezing van impotentie'. Mr Rima belooft resultaat binnen 48 uur: 'Honderd procent garantie. Bel voordat het te laat is!!'
 1. Niet vaccineren, wel naar Vondelpark: 'Jongeren zijn juist grootste verspreiders'
  Play

  Niet vaccineren, wel naar Vondelpark: 'Jongeren zijn juist grootste versprei­ders'

 2. 12 jaar na crash Turkish Airlines: 'Ineens lag ik in de klei'
  Play

  12 jaar na crash Turkish Airlines: 'Ineens lag ik in de klei'