Pas over een week uitspraak hoger beroep avondklok

videoHet gerechtshof neemt een week de tijd om na te denken of de avondklok juridisch door de beugel kan. Het hof wil geen overhaaste beslissing nemen over de ingewikkelde kwestie. Tot die tijd blijft de avondklok zoals die nu is van kracht, besloot het gerechtshof.  

99 reacties

 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  Engel heeft in ieder geval de poppen aan het dansen!
 • Geert Stuiver

  2 maanden geleden
  450.000 overledenen in Europa aan oversterfte in 2020? Dus waarschijnlijk bijna een half miljoen extra doden, te wijten aan Covid-19? En dan hebben ze het over een griepje? Waarschijnlijk allemaal droeftoeters die (gelukkig !) geen ernstige Corona-gevallen in hun familie- of vriendenkring hebben meegemaakt. Wáár hebben zij het over?
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  OPEN NU, HERSTEL NL Arie Bronkel
 • van Hamersveld

  2 maanden geleden
  Jammer dat deze kleine groep dwarsliggers zoveel podium krijgen. Vraag me vaak af wie deze onzin allemaal betaald. Ze spreken zeker niet names mij en veel meer Nederlanders. Ga dansles geven en iets nuttigs doen ipv je hele leven ten doel stellen om de overheid dwars te zitten. Zo klaar met deze figuren.
 • Luuk Rothkrantz

  2 maanden geleden
  De mensen van viruswaarheid hebben op dit specifiek onderwerp gewoon helemaal gelijk. De avondklok is niet juist. Los van of je het er mee eens bent of niet is het gewoon een onrechtmatig middel dat voor deze crisis niet ingezet mag worden.
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst

 2. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'