Patrick S. in de rechtbank van Dordrecht. Ouders van zes slachtoffertjes woonden de rechtszaak bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick S. in de rechtbank van Dordrecht. Ouders van zes slachtoffertjes woonden de rechtszaak bij. © Nicole van den Hout

Pedofiel maakt zeven jonge slachtoffers, ondanks eerdere celstraf: ‘Deed of ik een jongere was’

Meisjes van soms pas 8 of 9 jaar dachten op Snapchat en Omegle te chatten met de knappe tienerjongen Jimmy. Ze stuurden hem naaktfoto’s en filmpjes waarop ze zichzelf betastten. De ‘mooiboy’ uit Middelharnis bleek de kale en gezette Patrick S. (40) die op een zolderkamertje in Goudswaard de kindjes dwingende instructies gaf om steeds verder te gaan. Ondanks een eerdere jarenlange celstraf en behandeling maakte de pedofiel weer zeven slachtoffers.

  1. Reacties op slechte bruggen Pekela: ‘Alsof een likje verf genoeg is voor een opknapbeurt’
    11

    Reacties op slechte bruggen Pekela: ‘Alsof een likje verf genoeg is voor een opknap­beurt’

    ‘Ook het kleinste bruggetje moet de zware lasten van het verkeer kunnen dragen. Bruggen moeten op veiligheid getoetst worden’ en ‘Het grote probleem in Frankrijk is dat staatsbesluiten na wilde straatprotesten regelmatig worden teruggedraaid. Door zulke ‘beloningen’ blijft de vicieuze cirkel in stand’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag.Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 28 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
    Pekela