Peter R. De Vries staat de pers te woord bij het politieonderzoek op de Strabrechtse Heide naar de sinds 1993 vermiste Maastrichtse studente Tanja Groen.
Volledig scherm
Peter R. De Vries staat de pers te woord bij het politieonderzoek op de Strabrechtse Heide naar de sinds 1993 vermiste Maastrichtse studente Tanja Groen. © ANP

Peter R. de Vries zoekt oplossing in vermissing studente Tanja Groen

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft vanavond een persconferentie aangekondigd omtrent de bijna dertig jaar geleden verdwenen studente Tanja Groen, naar wie afgelopen week nog werd gezocht op natuurgebied de Stabrechtse Heide. Van een doorbraak lijkt vooralsnog geen sprake. 

  1. LIVE | Aantal patiënten in ziekenhuizen stabiel, 1000 meldingen van menstruatiestoornis na vaccin
    Coronavirus
    43

    LIVE | Aantal patiënten in ziekenhui­zen stabiel, 1000 meldingen van menstrua­tie­stoor­nis na vaccin

    De autoriteiten in de Chinese stad Wuhan hebben dinsdag tijdens een persconferentie aangekondigd dat ze alle inwoners van de stad willen testen op het coronavirus. De aankondiging volgt op het nieuws dat er voor het eerst in meer dan een jaar tijd lokale coronabesmettingen zijn vastgesteld in de miljoenenstad. De centraal gelegen stad met 11 miljoen inwoners staat bekend als de metropool waar de coronapandemie uitbrak.Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.