Volledig scherm
Peter van der Vorst veranderde vanmorgen vroeg al de profielfoto op zijn Facebookpagina. © Facebook Peter van der Vorst

Peter van der Vorst geeft jawoord

Presentator en royaltydeskundige Peter van der Vorst mag zich voortaan officieel 'de man van' noemen. Hij en zijn vriend Sander Schreurs gaven elkaar vandaag het jawoord in Abcoude. De twee zijn al 14 jaar samen.

Familie en vrienden vormden een erehaag toen de bruidegoms aankwamen, meldt RTL Boulevard. Hoewel het ooit de bedoeling was om de bruiloft klein te houden, hadden Peter en Sander naast hun 6-jarige zoontje Levi maar liefst 250 andere gasten uitgenodigd. Onder anderen Gordon, Wendy van Dijk, Albert Verlinde, Carlo Boszhard en Joop en Jeanine van den Ende waren van de partij.

Hoewel in het huwelijksbootje stappen een prachtige gebeurtenis is, kan volgens Peter niets tippen aan de komst van zijn kind. "De dag dat we Levi kregen is de mooiste dag van mijn leven en dit is daarna de mooiste dag", vertelde hij van tevoren aan het programma. Voor de kleine was zaterdag een speciale taak weggelegd: hij mocht de ringen overhandigen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement