Het arrestatieteam van de politie viel zaterdagmiddag een woning in Almelo binnen. Twee mannen en een vrouw worden verdacht van betrokkenheid bij een ernstig geweldsincident.
Volledig scherm
PREMIUM
Het arrestatieteam van de politie viel zaterdagmiddag een woning in Almelo binnen. Twee mannen en een vrouw worden verdacht van betrokkenheid bij een ernstig geweldsincident. © rv

Politie beukt voordeur met stormram na mogelijke gijzeling: ‘Dit is een inval! Liggen!’

Twee mannen en een vrouw zijn zaterdag aangehouden in Almelo, op verdenking van betrokkenheid bij een ernstig geweldsincident. Ze zouden in een woning een 37-jarige man tegen zijn wil hebben vastgehouden en mishandeld. Het huis is verzegeld, het drietal zit voorlopig vast. „We hebben al jaren het vermoeden dat er hier iets niet lekker zit.”

  1. Twitter sluit account Pakistaan die prijs zet op hoofd Geert Wilders: ‘Na Rushdie is hij de volgende’

    Twitter sluit account Pakistaan die prijs zet op hoofd Geert Wilders: ‘Na Rushdie is hij de volgende’

    Na de aanval op Salman Rushdie richten enkele Pakistanen opnieuw bedreigingen aan het adres van PVV-leider Geert Wilders. Zij willen dat de fractievoorzitter het volgende slachtoffer wordt, vanwege zijn uitlatingen over moslims. Op Twitter werd vanmorgen het account gesloten van een Pakistaan die zich uitliet voor iemand van de grote politieke partij Pakistan Muslim League, nadat hij in een veel gedeelde tweet 20 miljoen dollar op het hoofd van Wilders zette.