Volledig scherm
Lijkwagens vertrekken van de plek op de Brunssummerheide waar twee doden zijn gevonden. De man en de vrouw zijn door geweld om het leven gekomen. © ANP

Politie krijgt zestien tips over dode man en vrouw op Brunssummerheide

In het onderzoek naar de dood van een man en vrouw die gistermiddag werden gevonden op de Brunssummerheide in Heerlen heeft de politie zestien tips ontvangen. In het tv-programma Opsporing Verzocht werd gisteravond aandacht besteed aan de zaak. Over de identiteit van de twee is nog niks bekendgemaakt, maar de politie weet wel wie ze zijn. 

De slachtoffers zijn door geweld om het leven gekomen. Details daarover worden niet vrijgegeven, in verband met de nabestaanden. Nog niet iedereen is op de hoogte gebracht.

De slachtoffers werden gevonden in een hondenuitlaatgebied aan de Kamperheideweg. Eerst werd, na een melding van een wandelaar, de dode vrouw gevonden. Op korte afstand van de vrouw werd ook een dode man aangetroffen, eveneens door een wandelaar, een 58-jarige man uit Heerlen. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij de zaak betrokken zijn.

Beide slachtoffers hadden een hond bij zich. De honden bleven ongedeerd.

Kijk hier naar beelden van het politie-onderzoek: