Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie maakt eind aan ‘schijt aan corona feest’ in Borne

De politie heeft gisteravond in de Twentse gemeente Borne een zogenaamd ‘schijt aan corona feest’ beëindigd. Een persoon werd aangehouden bij een inval bij het pand aan de Hanzestraat.

De politie maakte rond de klok van tien uur een einde aan het feest. In het pand aan de Hanzestraat waren meerdere personen aanwezig, er klonk harde muziek en er werd alcoholhoudende drank genuttigd. Na de komst van de politie rende een aantal personen weg.

Donderdag slingerde de politie ook al vier mensen op de bon in Borne, omdat zij zich ophielden in de Hemmelhorst te Borne en daarbij onvoldoende afstand hielden. Nog eens zeven mensen in de Azelosestraat hielden zich donderdag eveneens niet aan de regels die volgens de noodverordening corona gelden. Hier volstond een waarschuwing.

  1. LIVE | Trump beëindigt relatie VS met WHO, ‘Voetbal is een veilige sport in tijden van corona’

    LIVE | Trump beëindigt relatie VS met WHO, ‘Voetbal is een veilige sport in tijden van corona’

    Donald Trump heeft gezegd dat de VS vanaf vandaag de banden met wereldgezondheidsorganisatie WHO verbreekt. Hij verwijt de organisatie aan de leiband van China te lopen en niet transparant te zijn geweest over de uitbraak van het coronavirus. In Nederland zijn volgens het RIVM de afgelopen 24 uur 28 overleden personen die besmet waren met het longvirus. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.