Door de politie verspreide beelden van de man en vrouw die worden verdacht van het bestelen van een 90-jarige Eindhovenaar. De vrouw nam bloed af, de man doorzocht ondertussen het huis van het slachtoffer.
Volledig scherm
Door de politie verspreide beelden van de man en vrouw die worden verdacht van het bestelen van een 90-jarige Eindhovenaar. De vrouw nam bloed af, de man doorzocht ondertussen het huis van het slachtoffer. © Bureau Brabant

Politie verspreidt beelden verdachten bloedpriktruc

De politie heeft beelden vrijgegeven van twee 'bloedprikoplichters'. Met een smoes over een heersende griepepidemie hadden de man en vrouw zich naar binnen gepraat bij een 90-jarige man in Eindhoven en hem 4000 euro afhandig gemaakt.

  1. ‘Illegaal feestje’ blijkt opname videoclip: organisatie zit met strop na politie-inval
    PREMIUM

    ‘Illegaal feestje’ blijkt opname videoclip: organisa­tie zit met strop na politie-in­val

    De kosten voor het beëindigen van een ‘illegaal feestje’ vorige week zaterdag in Kampen zijn voor rekening van de organisatie. De gemeente Kampen heeft een zogenoemde ‘last onder bestuursdwang’ opgelegd. De organisatie is het niet eens met de lezing van de gemeente en gaat bezwaar maken. ,,Het was geen feestje, maar een video-opname met figuranten’’, zegt organisator Soraya Soer.