Politie zet shovel in bij boerenprotest voor provinciehuis Zwolle: drie arrestaties

met videoZeker drie mensen zijn opgepakt bij een demonstratie van boeren voor het provinciehuis van Overijssel in Zwolle. Volgens de politie belemmerden ze agenten om hun werk te doen en luisterden ze niet naar opdrachten van de agenten, de derde is opgepakt voor belediging. Bruggen naar de binnenstad zijn afgezet. Om blokkades van tractoren tegen te gaan, zette de politie een shovel in.

107 reacties

 • M. Kok

  2 maanden geleden
  @ Paul de Jong. De overheid heeft wel naar u geluisterd. 😊 Minder fastfoodketens. Ik ken ondertussen uw reacties. 😉 Goeie zaak. Ik kan mij niet heugen wanneer ik er voor het laatst ben geweest.
 • M. Kok

  2 maanden geleden
  @ M Waarhold U reacties worden goed gelezen. Zo goed dat u nu volgers heeft. 😊
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Kan LTO Nederland de boeren de helpende hand bieden? Door bijscholing aan de boeren. Van protesteren en blokkeren naar studeren. En dan kunnen de grote landbouwtractoren ook in de schuur of op het bouwland blijven.
 • frans vullings

  2 maanden geleden
  Wel regels instellen en zich verstoppen achter de me, o, o, wat een pooiers
 • Berendse

  2 maanden geleden
  Boer uitkopen voor120 %.Deze koopt hiervoor een 2x zo groot bedrijf in Frankrijk waar veel minder regels gelden. We zijn goed bezig voor het milieu.
 1. Justitie: Vrouw die advocaat Diekstra beschuldigde van betasten neemt afstand van aantijgingen

  Justitie: Vrouw die advocaat Diekstra beschuldig­de van betasten neemt afstand van aantijgin­gen

  Karim Aachboun, de juridisch adviseur van Shima Kaes, heeft opnieuw bakzeil gehaald in twee rechtszaken waarin hij rectificaties eiste. Ook heeft de vrouw die hij bijstaat in een zaak van grensoverschrijdend gedrag van advocaat Sébas Diekstra, tegenover de politie haar verklaring ingetrokken, verklaart het Openbaar Ministerie. Dat bleek tijdens de behandeling van een van die rechtszaken.