Politie zet shovel in bij boerenprotest voor provinciehuis Zwolle: drie arrestaties

met videoZeker drie mensen zijn opgepakt bij een demonstratie van boeren voor het provinciehuis van Overijssel in Zwolle. Volgens de politie belemmerden ze agenten om hun werk te doen en luisterden ze niet naar opdrachten van de agenten, de derde is opgepakt voor belediging. Bruggen naar de binnenstad zijn afgezet. Om blokkades van tractoren tegen te gaan, zette de politie een shovel in.

107 reacties

 • M. Kok

  2 maanden geleden
  @ Paul de Jong. De overheid heeft wel naar u geluisterd. 😊 Minder fastfoodketens. Ik ken ondertussen uw reacties. 😉 Goeie zaak. Ik kan mij niet heugen wanneer ik er voor het laatst ben geweest.
 • M. Kok

  2 maanden geleden
  @ M Waarhold U reacties worden goed gelezen. Zo goed dat u nu volgers heeft. 😊
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Kan LTO Nederland de boeren de helpende hand bieden? Door bijscholing aan de boeren. Van protesteren en blokkeren naar studeren. En dan kunnen de grote landbouwtractoren ook in de schuur of op het bouwland blijven.
 • frans vullings

  2 maanden geleden
  Wel regels instellen en zich verstoppen achter de me, o, o, wat een pooiers
 • Berendse

  2 maanden geleden
  Boer uitkopen voor120 %.Deze koopt hiervoor een 2x zo groot bedrijf in Frankrijk waar veel minder regels gelden. We zijn goed bezig voor het milieu.
 1. Ongekende politieactie rond criminele telefoondienst: invallen op 79 plekken, 42 verdachten opgepakt
  Update

  Ongekende politieac­tie rond criminele telefoon­dienst: invallen op 79 plekken, 42 verdachten opgepakt

  Met een mega-operatie legde de politie vrijdag opnieuw een versleutelde telefoondienst voor criminelen aan banden. Verspreid over Nederland, België en Duitsland werden bijna tachtig adressen doorzocht. Het leidde tot de vondst van drugslabs, vuurwapens en miljoenen aan contant geld. De politie bleek vijf maanden mee te hebben gelezen met de berichten die zijn verstuurd bij telefoondienst Exclu.