Vuurwerk is dit jaar verboden, maar de politie heeft niet de illusie dat niemand wat afsteekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwerk is dit jaar verboden, maar de politie heeft niet de illusie dat niemand wat afsteekt. © Persbureau Heitink

Politie zet zich schrap voor de jaarwisseling: weer oud en nieuw onder hoogspanning

Voor het tweede jaar op rij gaat Nederland een jaarwisseling in met allerlei restricties. Weer is uitbundig feesten taboe en geldt er een vuurwerkverbod. Maar dat betekent zeker niet dat agenten het rustiger hebben. Na een jaar vol coronarellen houdt de politie met alles rekening.

41 reacties

 • Manuel Lema

  1 jaar geleden
  Ik ben nu 38 maar als ik een oudere, een hulpverlener of wat dan ook een grote mond zou geven zouden mijn ouders mij nog steeds een draai om mijn oren geven. Dat ontbreekt en in de meeste gevallen is het een stuk opvoeding die mist. Er had voor jongeren een hoop mogelijk geweest deze tijden indien zij zich niet in een positie onder de loep hadden geplaatst. Hebben zij aan zichzelf te danken en enige sympathie en privileges hebben ze wat mij betreft allang verspild.
 • Marco Vonk

  1 jaar geleden
  Tja , als je bij de politie wil werken dan moet je niet gaan lopen zeuren . Dat weet je van te voren en dat is je taak om de orde te herstellen . Net weer 7 procent loonsverhoging gehad en gelijk weer gaan lopen zeuren .
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Zobos??? Een klein feestje 🤣🤣 Onder welke steen heeft u de laatste tijd geleefd? De hele Coolsingel is bijna afgebroken en vanavond maken ze het af ,geloof mij maar. Klein feestje 🤣🤫
 • K.a.s. zobos

  1 jaar geleden
  dit allemaal met dank aan de heren in den haag!! zo jammer dat de hulpverleners het voor hun kiezen krijgen, maar de jeugd mag helemaal niks meer!! laat ze lekker een klein feestje houden... jullie zijn ook jong geweest toch?????
 • Dolly J. de Groot

  1 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Wens alle hulpverleners veel succes, ook tijdens oud/nieuw maar het zal weer de spuigaten uitlopen.