‘Politie zoekt opdrachtgever aanslag De Vries in hoek Taghi’

videoHet politieonderzoek naar de mogelijke opdrachtgever(s) achter de aanslag op Peter R. de Vries focust zich steeds meer op vertrouwelingen van Ridouan Taghi. ,,Alles wijst zijn kant op”, melden meerdere goed ingevoerde bronnen bij de politie. Het Team Grootschalig Onderzoek is geholpen door de snelle arrestatie van de uitvoerders, waardoor niet alle sporen gewist zijn.

 1. Reacties op aardbeving Turkije en Syrië: ‘Wat u ook aanhangt, deze mensen hebben hulp nodig’
  15

  Reacties op aardbeving Turkije en Syrië: ‘Wat u ook aanhangt, deze mensen hebben hulp nodig’

  ‘De beelden die u en ik gezien hebben gaan elk voorstellingsvermogen te boven, deze mensen moeten geholpen worden’ en ‘Het probleem met Ongehoord Nederland is voornamelijk dat ze niet voldoen aan journalistiek van hoor en wederhoor’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 8 februari verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?