Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / Manon Bruininga

Politiebonden en hoofdcommissaris woedend over ‘opruiende’ teksten jongerenafdeling BIJ1

UpdateDe Nederlandse politievakbond ACP gaat aan het Openbaar Ministerie vragen of er iets te doen is tegen de 'opruiende' teksten van Radicaal, een jongerenorganisatie die verbonden is aan de politieke partij BIJ1. De jongerenafdeling heeft zich op social media negatief uitgelaten over het werk van de politie en de bonus van 300 euro die agenten voor hun werk in coronatijd krijgen. Ook hoofdcommissaris Frank Paauw van de Amsterdamse politie is woedend.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
  2. Ex-profvoetballer van Ajax neergeschoten bij schietpartij in Amsterdam

    Ex-profvoet­bal­ler van Ajax neergescho­ten bij schietpar­tij in Amsterdam

    De 35-jarige ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad is vanmorgen neergeschoten bij een schietpartij bij een bedrijfspand in Amsterdam. Dat bevestigen meerdere bronnen aan De Telegraaf. In het pand was een feest aan de gang. Het slachtoffer, die zijn carrière bij Ajax begon en vanaf komend seizoen bij de Amsterdamse amateurclub ASC De Volewijckers zou gaan spelen, is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.