Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Print die QR-code gewoon uit, zegt Hugo tegen digibeet-Nederland. Tuurlijk joh, doen ze effe!

COLUMNLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

40 reacties

 • Geert Stuiver

  2 dagen geleden
  Eens met Bert Vries: Linda Akkermans moet niet zo zeuren. Eind 1984/begin 1985 begonnen wij in ons particuliere onderwijsinstituut in Gouda met de eerste PC-cursussen. Burgerinformatica noemden we dat: laagdrempelige, goedkope opleidingen om particulieren de eerste schreden te laten zetten op PC-gebied. Later kwamen daar opleidingen bij als Word, Internet, e-mailen, e.d. Dat is nu 36 jaar geleden. Mensen die nu 80 zijn, waren toen 44 jaar! Hallo. Dan kun je toch wel een formuliertje printen?
 • Roy Alphenaar

  4 dagen geleden
  Als ze een aanslag van de belastingdienst krijgen weten ze ineens alles wel voor elkaar te krijgen zelf als ze er een Qr code voor nodig zouden hebben.
 • paula velders

  4 dagen geleden
  Ik snap nog steeds, waarom het vaccinatiebewijs dat je kreeg bij de vaccinatie niet voorzien is van je BSN, wel Naam en geboortedatum er op. Dat kun je het toch zo laten zien.
 • Bert Vries

  5 dagen geleden
  Wie zijn toch die zeurpieten die het hebben over die zielige , onwetende , oudjes die geen benul hebben van een QR code. Zij projecteren hun eigen onbenulligheid op een ander ; in dit geval het " onwetende , hulpbehoevende oudje " Toen in 1994 de QR code werd geintroduceerd waren de "onwetende hulpbehoevende oudje " van nu zo'n 27 jaar jonger en nieuwsgierig naar vernieuwingen.....zij wel !
 • JeanPaul Dijk

  5 dagen geleden
  @Mina Plaisier, jarenlang heeft u en uw man voor uw kinderen gezorgd en regeageert op hun vragen. Is het zo gek dat u nu iets terugvraagt ? Iets zo kleins als hulp bij het uitprinten (en wellicht lamineren) van een QR code? @Jos van Zand, ik heb dit zien aankomen en daarom was het voor mij inmiddels 5 maanden geleden al een bijkomende reden om me te laten vaccineren. Om geen gezeur/beperkingen te hebben. Wat is het verschil met mensen die zich nu om die reden laten overhalen?
 1. Reacties op het opstappen van ministers: ‘Rutte zou af moeten zien van het leiden van een nieuw kabinet’
  22

  Reacties op het opstappen van ministers: ‘Rutte zou af moeten zien van het leiden van een nieuw kabinet’

  ‘Het zou Kaag heel erg sieren om of helemaal uit de politiek te verdwijnen’ en ‘Elektriciteit opwekken met windturbines en zonnepanelen is een druppel op een gloeiende plaat’, dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van maandag 20 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.