ProRail heeft een nieuwe veiligheidscampagne gelanceerd onder de naam 'Victim Fashion’,  waarin jongeren gewaarschuwd worden voor gevaren op en rond het spoor.
Volledig scherm
ProRail heeft een nieuwe veiligheidscampagne gelanceerd onder de naam 'Victim Fashion’, waarin jongeren gewaarschuwd worden voor gevaren op en rond het spoor. © ProRail

ProRail en NS praten over aanpassen ‘afschuwelijke’ campagne

UPDATEDe NS en ProRail voeren vandaag gesprekken over de nieuwe veiligheidscampagne van ProRail. Mogelijk wordt die aangepast vanwege geschokte reacties bij NS-personeel en nabestaanden van slachtoffers van spoorongevallen. 

  1. Slachtoffer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietopman: ‘Vooropgezet plan’
    gerrit van de kamp

    Slachtof­fer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietop­man: ‘Vooropge­zet plan’

    Eén van de vrouwen die voormalig ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp heeft beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft zich actief met het verloop van het onderzoek bemoeid. Het gaat om de huidige vrouwelijke directeur van de politiebond, staat in een rapport van een externe commissie, in handen van deze site. Hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries stelt dat de onafhankelijkheid van het onderzoek - dat veel weg heeft van de kwestie-Arib - op het spel staat.