Den Haag, december vorig jaar: agenten ruimen de laatste resten van het tentenkamp op, nadat zij het kamp van uitgeprocedeerde asielzoekers hebben ontruimd.
Volledig scherm
Den Haag, december vorig jaar: agenten ruimen de laatste resten van het tentenkamp op, nadat zij het kamp van uitgeprocedeerde asielzoekers hebben ontruimd. © ANP

PvdA: meer kinderen onder pardonregeling

Minderjarige vluchtelingen die in Nederland zijn begeleid door lokale stichtingen en daardoor tijdelijk niet onder toezicht stonden van het Rijk, moeten ook een beroep kunnen doen op het kinderpardon. Dat stelt PvdA-Kamerlid Jeroen Recourt maandag, een dag voordat de Tweede Kamer praat over de pardonregeling.

 1. FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complottheorieën over corona’

  FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complotthe­o­rieën over corona’

  Nicki Pouw-Verweij, senator en nummer drie op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie, luidt de noodklok over uitspraken en gedragingen van Thierry Baudet tijdens een partijdiner met de top-10 kandidaat-Kamerleden van afgelopen vrijdag. ,,Ik heb het idee dat Thierry in de afgelopen tijd geradicaliseerd is, en complottheorieën is gaan aanhangen”, verklaart Pouw-Verweij in een brandbrief aan een aantal leden van het partijbestuur.
 1. Verdriet bij Argentijnse presentatoren na nieuws over overlijden Maradona
  Play

  Verdriet bij Argentijn­se presentato­ren na nieuws over overlijden Maradona

 2. Grapperhaus: 'Gespitst op ingrijpen bij vuurwerk'
  Play

  Grapper­haus: 'Gespitst op ingrijpen bij vuurwerk'