PVV gaat verzetsspray uitdelen aan vrouwen

Na de massale aanrandingen van vrouwen in steden zoals Keulen gaat de PVV een zogenaamde 'verzetsspray' uitdelen aan vrouwen. De spray bevat kleurstof, als legaal alternatief voor de verboden pepperspray.

Quote

De recente gebeurte­nis­sen laten zien hoe gevaarlijk het is, als we massaal mannen binnenha­len uit de barbaarse, vrouwon­vrien­de­lij­ke islamiti­sche cultuur

Geert Wilders

De PVV is van plan de busjes zaterdagmiddag 23 januari uit te delen op de Markt in Spijkenisse. PVV-fractievoorzitter Geert Wilders verspreidt dan samen met partijgenoten ook flyers tegen de mogelijke komst van asielzoekers naar Spijkenisse.

Gevaarlijk
,,De gebeurtenissen in bijvoorbeeld Keulen en andere steden laten zien hoe gevaarlijk het is, als we massaal mannen binnenhalen uit de barbaarse, vrouwonvriendelijke islamitische cultuur'', aldus Wilders donderdag. De PVV vindt dat het verbod op peppersprays zo snel mogelijk moet worden opgeheven.

  1. Vilein? Schrijf toch normaal Eus, wreed of vals kan ook
    Brieven met Eus

    Vilein? Schrijf toch normaal Eus, wreed of vals kan ook

    Brieven van lezers, boos op het nieuws of het juist roerend eens met wat deze krant schrijft. We ontvangen ze elke dag. Een bloemlezing van wat onze lezer bezighoudt, siert dagelijks de brievenpagina. Columnist Özcan Akyol vraagt zich in de videoreeks Brieven met Eus af wat krantenlezers ertoe brengt hun woede of passie van zich af te schrijven. Vandaag is hij op bezoek bij Ferry, die vindt dat hij zulke moeilijke woorden gebruikt.