De Ochtend Show to go
Volledig scherm
De Ochtend Show to go © Videostill

Q Music DJ Stephan Bouwman over de Grammy Awards in De Ochtend Show to go

Maandag 27 januari zijn Q Music DJ Stephan Bouwman en Chris van Mersbergen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.

De crème de la crème van de muziekwereld komt maandagnacht bijeen voor de jaarlijkse uitreiking van de Grammy Awards.

Eind deze week is het dan eindelijk zover: Engeland stapt definitief uit de EU. Een historische gebeurtenis die de levens van miljoenen mensen raakt aan beide kanten van de Noordzee.

Het Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu (RIVM) brengt maandag een advies uit aan het ministerie van Volksgezondheid over het Coronavirus. Op basis van dit advies wordt bepaald of Nederland extra maatregelen moet treffen.

Morgen doet de rechtbank uitspraak in de zaak tegen Kevin K. uit Gorinchem. Volgens justitie is de 26-jarige man de spin in het web in een groot kinderpornonetwerk en was hij beheerder van enkele chatboxen.

Daarnaast praten we met Maarten van der Weijden die vrijdag zijn poging om het wereldrecord 24 uur zwemmen te verbreken heeft moeten staken. De olympisch kampioen kwam na ruim 18 uur zwemmen het water uit.

Morgen wordt er stilgestaan bij de 75-jarige bevrijding van het voormalige concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau. De hoofdrol is voor ruim tweehonderd overlevenden.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.