Volledig scherm
© Videostill

Qmusic-dj Wim van Helden en YouTube-deskundige Paul Goudsmit in De Ochtend Show to go

YouTuber en YouTube-deskundige Paul Goudsmit (bekend van het account King Alert) is morgenochtend te gast in De Ochtend Show to go. Aanleiding is de aanhouding van YouTubers Govert en Ties Granzier in Amerika. Ook te gast zijn Qmusic-dj Wim van Helden en wielerverslaggever Pim Bijl. Presentator is Roel Maalderink.

YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn opgepakt in de VS toen ze het zwaarbeveiligde Area 51 in Nevada wilden binnendringen. Later werden ze op borgtocht vrijgelaten. Wat is het laatste nieuws rondom de zaak? In de studio is Paul Goudsmit te gast om daar een antwoord op te geven. Hij is zelf YouTuber en YouTube-deskundige. Welke invloed hebben het gedrag en de grensoverschrijdende acties van jonge YouTubers op kijkers en hoe moet je dat probleem aanpakken?

De Vuelta zit er bijna op en Team Jumbo-Visma heeft de eindzege in het vizier. Het team was ooit Rabobank, maar in de jaren daarna ging het heel slecht. Sportverslaggever Pim Bijl legt uit waarom de ploeg nu wél goed weet te presteren en wat er in de toekomst verwacht kan worden van Jumbo-Visma.

Madonna heeft aangekondigd voortaan telefoons in de ban te doen bij haar concerten. Qmusic-dj Wim van Helden legt uit wat de impact van mobieltjes is op artiesten, of het redelijk is om een verbod in te willen stellen en wat de keerzijde is: artiesten die groot zijn geworden dankzij concertgangers die het optreden filmden.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg De Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show.

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes.