Brunopress
Volledig scherm
PREMIUM
© Brunopress

Radiozender Arrow Bluesbox weigert Johan Derksen te laten vallen: ‘Dit is één grote farce’

steun voor derksenDe bijna overal ontslagen Johan Derksen (73) verdwijnt hoogstwaarschijnlijk niet volledig van het publieke toneel. Bij de online-radiozender Arrow Bluesbox Radio mag de door velen verguisde analist driemaal per week zijn radioshow blijven presenteren, zo laat eigenaar Adrian Ossendrijver aan deze site weten. ,,Mensen als Johan Derksen moeten we blijven koesteren.”

354 reacties

 • Hannouni

  11 maanden geleden
  Gelukkig is Derksen op Arrow Bluesbox nog wel te beluisteren. Iedereen heeft dingen in zijn of haar leven gedaan of gezegd die als onbehoorlijk zouden kunnen worden omschreven. Als wij mensen daarop afrekenen is er niemand geschikt om in het publieke bestel nog een programma te presenteren. Zij die het hardst roepen hebben kilo's boter op het hoofd.
 • Maarten Dijkerman

  11 maanden geleden
  arrow bluesbox hulde!!! nu allemaal de kont tegen de krib alleen nog arrows radio luisteren. (sinds Evers's pensioen trouwens toch al helemaal klaar met Beelen de Wild en andere neppers 50 minuten Dom gelul/spelletjes 7 minuten kutmuziek)
 • Tiny van der Meer

  11 maanden geleden
  Ik was niet zo weg van dat programma ik keek het ook niet maar om het nou gelijk van de buis te halen hoeft ook weer niet en dat de radio hem niet laten vallen is hun goed recht
 • Seline Hofkes

  11 maanden geleden
  Ik ben een groot fan van Johan. En dat blijf ik. Hij is een man die niet hypocriet zit te zijn, velen kunnen een voorbeeld nemen aan hem. Tijden veranderen maar op dit moment niet ten goede van eerlijke mensen die lang geleden iets hebben gedaan onder invloed van alcohol. Heel jammer voor Johan maar ik blijf hem waarderen
 • Tine Roels

  11 maanden geleden
  Chapeau Arrow Bluesbox!! Gelukkig geen kuddedier, zoals t grootste gros van Nederland die de kant kiezen van de meerderheid. Het grootste deel heeft Vandaag Inside en eerder VI nog nooit gezien, maar kwetteren maar mee. Ik (vrouw)volgde al die jaren met veel plezier dit programma, en door die ene uitglijer wordt er n heisa van ongekende vormen van gemaakt. Nederland op z’n smalst, wordt steeds gekker, terwijl er in Den Haag(D66) toestanden in de doofpot gestopt worden. Stelletje hypocrieten .