Brunopress
Volledig scherm
© Brunopress

Rapper Lil’ Kleine beroofd van peperduur horloge in Rotterdam

UpdateJorik Scholten, artiestennaam Lil’ Kleine, is gisteravond in Rotterdam bestolen van zijn peperdure horloge. Dat zou zijn gebeurd na afloop van de albumrelease-party van producent en dj Jack Shirak. Scholten is lichtgewond geraakt, maar maakt het inmiddels goed.

 1. Lil’ Kleine en Jaimie zijn eng op de wc en Bridget zit onder het bloed: zo vierden de sterren Halloween
  Showbytes

  Lil’ Kleine en Jaimie zijn eng op de wc en Bridget zit onder het bloed: zo vierden de sterren Halloween

  Lil’ Kleine en Jaimie Vaes poseerden weer eens samen, Alec Baldwin kon even lachen met zijn gezin en Heidi Klum kloof als bezeten kannibaal aan een arm: de sterren pakten uit met Halloween. In de griezelversie van de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van celebrity’s uit binnen- en buitenland tijdens Halloween afgelopen weekend.
 2. Dit huis kan zo 400.000 euro opleveren, maar het staat al jaren leeg: ‘Vroegen ons af of er iemand dood ligt’
  PREMIUM

  Dit huis kan zo 400.000 euro opleveren, maar het staat al jaren leeg: ‘Vroegen ons af of er iemand dood ligt’

  Spinrag wappert om de deurknop van de donkerblauwe voordeur van de Jan Pieterszoon Coenstraat 53 in Utrecht. Het is een riante benedenwoning, eentje die in deze straat voor zeker 400.000 euro verkocht kan worden. Maar deze woning staat al jaren leeg, net als zo’n 1500 andere huizen in de stad. Middenin een wooncrisis, waarin talloze woningzoekenden wanhopig jagen op een huis.