Een 37-jarige verdachte knalde zondagmorgen met een gestolen auto dwars door de pui van Logoprint in Apeldoorn. Ook de ingang van Export Cars Holland, waar hij twee auto’s buit maakte, moest het ontgelden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 37-jarige verdachte knalde zondagmorgen met een gestolen auto dwars door de pui van Logoprint in Apeldoorn. Ook de ingang van Export Cars Holland, waar hij twee auto’s buit maakte, moest het ontgelden. © Eric van der Waal / fotobewerking de Stentor

Ravage na wildwesttaferelen in Apeldoorn, man (37) opgepakt. ‘De dader heeft alles gesloopt’

Een levensgevaarlijke politieachtervolging, vijf gestolen auto’s, drie ontvreemde motoren en een ravage op meerdere plekken in de stad. De aanhouding van een 37-jarige man uit Apeldoorn lijkt een doorbraak in de Apeldoornse wildwesttaferelen van afgelopen weekend. Hoe kon dit gebeuren? Een reconstructie.

6 reacties

 • R. Martijn

  4 maanden geleden
  Ik hoor hier een taakstrafje aankomen.
 • ANN LIMBOS

  4 maanden geleden
  Komen ze naar Nederland om de " bandiet " uit te hangen, omdat ze weten dat ze toch maar een " een strafje van niets " zullen krijgen ?
 • peter kiers

  4 maanden geleden
  Even Apeldoorn bellen!
 • D. van Eerden

  4 maanden geleden
  Wat is het toch een fijn land, alleen al voor de rust ga je hier noooooit meer weg. Of zal er toch misschien iets mankeren aan het : opsporings beleid, criminaliteits bestrijding, asiel of integratie beleid, open grenzen in EU of gewoon teveel tolerantie en als ze al gepakt worden te lage straffen??
 • Boekhoudt

  4 maanden geleden
  Teveel GTA gespeeld?
 1. Tientallen grote ondernemingen beloven geen belasting meer te ontwijken

  Tientallen grote ondernemin­gen beloven geen belasting meer te ontwijken

  Ruim veertig Nederlandse multinationals en andere grote ondernemingen hebben afgesproken om zich niet of niet meer schuldig te maken aan belastingontwijking- en ontduiking. Bedrijven als Philips, Jumbo, Ahold Delhaize, Randstad, Shell, Heineken, Rabobank en KLM maakten bekend zich achter de zogenoemde Tax Governance Code van ondernemersorganisatie VNO-NCW te scharen. Daarmee geven ze concreet aan dat ze belastingafdracht als plicht zien waarbij ze beloven geen gebruik te maken van omwegen in belastingparadijzen om maar belastingen te ontwijken.