Sympathisanten voerden maandamiddag actie bij de rechtbank in Den Haag, waar de gemeente Bodegraven een kort geding heeft aangespannen tegen drie complotdenkers. Zij verspreiden op internet verhalen over vermeende pedonetwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven.
Volledig scherm
Sympathisanten voerden maandamiddag actie bij de rechtbank in Den Haag, waar de gemeente Bodegraven een kort geding heeft aangespannen tegen drie complotdenkers. Zij verspreiden op internet verhalen over vermeende pedonetwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven. © ANP

Rechter in zaak ‘satanische pedonetwerk’ tweemaal gewraakt: verzoeken maandag behandeld

De voorzieningenrechter die een kort geding van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk behandelt over complottheorieën over vermeende pedonetwerken onder hooggeplaatsten, is niet één keer maar tweemaal gewraakt. Naast complotdenker Micha Kat wil ook zijn kompaan Joost Knevel dat deze rechter zich terugtrekt. 

17 reacties

 • Jan Schutter

  2 maanden geleden
  Moeten we wachten tot Micha Kat en Joost Knevel iemand neersteken? Het is zo klaar als een klontje dat ze met hun waanvoorstellingen in een psychiatrische instelling thuishoren ...
 • A.J. van der Linden

  2 maanden geleden
  Die Kat en Knevel zijn wel een stel dappere dodo’s in Ierland en Spanje. Als je zo zeker bent van je zaak kom je toch gewoon naar Nederland. Of zijn ze bang dat ze onder een guillotine terecht komen. Dat doen we hier niet met complotidioten anders zouden we wel heel erg weinig mensen overhouden.
 • Jos Teunisse

  2 maanden geleden
  Ann, de gesloten psychiatrie heeft zich opgeheven . Patiënten leven nu onder ons. Bijv. De verwarde mens, die complot onzin verkondigd is het voorbeeld
 • J.J. van van Gool

  2 maanden geleden
  Voordat Kat aangaf dat hij de rechter wraakt, maakte hij duidelijk dat hij wil dat de rechter hem aanspreekt als ‘journalist’ Rioolrat zou nog een betere aanspreektitel zijn!
 • J Zeeman

  2 maanden geleden
  @Rob Brama: Het is niet zo dat als je een beschuldiging uit je dit niet hoeft te bewijzen. Anders mag jij aan mij bewijzen dat jij geen marsmannetje bent want daar beschuldig ik jou van. Ik heb wel geen enkel bewijs maar jij mag mij niet gek noemen maar moet maar bewijzen dat je geen marsmannetje in menselijke gedaante bent.