Red Bull ook ‘wereldkampioen zwerfvuil’: ‘Hé Max, kom je een dagje blikjes rapen?’

Video‘Hé Max, kom je een dagje Red Bull-blikjes rapen?’ Michiel van Zuijlen uit Den Haag ergert zich kapot aan het straatvuil van de sponsor van Formule 1-topper Max Verstappen. Hij nodigt daarom de kersverse wereldkampioen uit om samen met hem een dagje Red Bull-blikjes van straat te komen rapen. ‘Red Bull is ook wereldkampioen zwerfvuil’

 1. Onderzoekers willen uitgestorven Tasmaanse tijger laten herrijzen, maar moeten we dat wel willen?
  PREMIUM
  met video

  Onderzoe­kers willen uitgestor­ven Tasmaanse tijger laten herrijzen, maar moeten we dat wel willen?

  Australische en Amerikaanse wetenschappers denken in staat te zijn de uitgestorven Tasmaanse tijger weer tot leven te wekken. Met stamcellen en ‘baanbrekende’ technologieën voor genetische manipulatie zou er binnen tien jaar weer een exemplaar in het wild losgelaten moeten kunnen worden. Steven van der Mije, beleidsmedewerker bij Naturalis, heeft gemengde gevoelens bij het project.
 2. Reacties op onderzoek hogere prijs drinkwater: ‘Hier wordt de rekening altijd direct bij de verbruiker gelegd’
  47

  Reacties op onderzoek hogere prijs drinkwater: ‘Hier wordt de rekening altijd direct bij de verbruiker gelegd’

  ‘Ja hoor, die zagen we al van verre aankomen, plannen om de kosten voor drinkwater te verhogen’ en ‘Hoe moeilijk is het voor boeren om een switch te maken, dat hebben niet-boeren toch ook altijd moeten doe?': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 17 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.