Wie een terrasje wil pakken, moet zijn moment goed uitkiezen.
Volledig scherm
Wie een terrasje wil pakken, moet zijn moment goed uitkiezen. © ANP

Regenachtig voorjaar is jammer voor terrasganger, maar goed nieuws voor de natuur

Vanaf woensdag mogen de terrassen van ’s ochtends vroeg tot 20.00 uur ’s avonds open. Maar echt terrasweer wil het dit voorjaar maar niet worden. Jammer voor ons, maar goed nieuws voor de natuur.

2 reacties

  • R. Koot

    1 jaar geleden
    Wel bijzonder dat weermannen nu zeggen: het is niet zo gek hoor we zijn gewoon 3 jaar verwend geweest. Maar het is WEL gek want het gaat niet om die 3 jaar maar om het langjarig gemiddelde en daar zitten we dik onder. Al twee maanden. Maar ik snap ook: die boodschap past niet in het global warming verhaal. Dus geven we er een draai aan.... Anders wordt het publiek weer wat gerustgesteld en dat willen we natuurlijk niet.
  • Wilma Lutz

    1 jaar geleden
    Dot echte weer hebben we aan een ziekenhuis bestuurder te danken. Ze zat bij goedemorgen Nederland en was fel tegen de versoepelingen,de terassen zouden niet eerder dan in Julie open moeten gaan, ze hoopte dat het weken en zelfs maanden achter elkaar ging regenen, dan bleven de terrassen tenminste leeg. Nou mevr,u bent bedankt. Eind mei en het voelt als Jan aan. Ik wil graag met mijn eigen terras in de zon zitten ,met een hugootje. Wilma lutz landgraaf