AD/Victor Schildkamp
Volledig scherm
© AD/Victor Schildkamp

Rellen in Rotterdam na afvoeren Turkse minister

Niet lang nadat de Turkse minister Fatma Betül Sayan Kaya (Familiezaken) vannacht door de politie was weggehaald bij het Turkse consulaat in Rotterdam, braken er rellen uit. De politie zette waterkanonnen en honden in.   

 1. Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’
  PREMIUM
  14

  Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’

  Zijn eerste nacht als jonkheer lag Frans Lauta van Aysma vooral wakker. En het is maar de vraag of hij vannacht de slaap wel kan vatten. ,,Het is nogal veel allemaal’’, zegt de 77-jarige Apeldoorner. ,,Veel deftige families proberen om tot de adel te worden verheven, maar dat lukt bijna niemand. En dan heb ik de strijd wel gewonnen. Terwijl ik hier in mijn flatje van mijn AOW leef.’’
 2. Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’
  8

  Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’

  ‘Gaat er zelfs bij energie-expert Schaller geen lampje branden dat hij wellicht voor propagandadoeleinden gebruikt wordt?’ en ‘Schitterend plaatje van Federer en Nadal met betraande ogen, hand in hand, samen op een bankje’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 28 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.