Badr Hari - links - en Rico Verhoeven
Volledig scherm
Badr Hari - links - en Rico Verhoeven © anp, epa

Rico-Badr uitverkocht, 10.000 Nederlanders gaan kijken

Het 'kickboksgevecht van de eeuw' tussen wereldkampioen Rico Verhoeven en Badr Hari 10 december in de König-Pilsener-Arena in het Duitse Oberhausen, is uitverkocht. Van de 12.000 kaarten zijn er ruim 10.000 verkocht aan Nederlandse fans.

 1. Badr liep weg omdat hij Rico pas 'bang wil maken in de ring'

  Badr liep weg omdat hij Rico pas 'bang wil maken in de ring'

  Kickbokser Badr Hari liep dinsdag tijdens de persconferentie met tegenstander Rico Verhoeven weg omdat hij 'Rico pas in de ring bang wil maken'. Hari liep de Heineken Music Hall uit vlak vóór de traditionele 'staredown', een fotomoment waarbij de vechters elkaar van héél dichtbij boos in de ogen kijken. ,,Maar Badr wil Rico pas vlak vóór het gevecht imponeren, als Rico niet meer weg kan rennen,'' zegt zijn manager-begeleider Jacques de Wit.
 2. Reacties op rellen Marokko-België: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwinning naar de achtergrond’
  28

  Reacties op rellen Marokko-Bel­gië: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwin­ning naar de achter­grond’

  ‘Je kon er natuurlijk op wachten dat er na de winst van Marokko rellen en vernielingen zouden paatsvinden’ en ‘De juichverhalen over Saxenda zullen voor velen uitmonden in de zoveelste teleurstelling in hun eeuwige strijd tegen overgewicht en de daarbij horende vooroordelen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 29 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.