Foto ter illustratie. Gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire voeren actie tijdens het Tweede Kamerdebat over het stopzetten van de kinderopvangtoeslag.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire voeren actie tijdens het Tweede Kamerdebat over het stopzetten van de kinderopvangtoeslag. © ANP

Rotterdam lost op eigen houtje schulden af van slachtoffers toeslagenaffaire

Rotterdam helpt slachtoffers van de toeslagenaffaire die nog altijd kampen met schulden. Komende week lost de gemeente de schulden van zo’n vijftig mensen af. Ze wacht hierbij niet op afspraken die het Rijk maakt met schuldeisers. De gemeente denkt uiteindelijk zo’n vierhonderd Rotterdammers te kunnen helpen om sneller van hun schulden af te komen.

  1. LIVE | 1265 nieuwe besmettingen en één sterfgeval, EU wil 700 miljoen vaccins doneren voor eind 2021
    coronavirus

    LIVE | 1265 nieuwe besmettin­gen en één sterfgeval, EU wil 700 miljoen vaccins doneren voor eind 2021

    Het RIVM heeft het afgelopen etmaal 1265 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd, en één nieuw sterfgeval. Dat is het laagste aantal sinds 13 september. En een paar duizend demonstranten liepen vandaag in Apeldoorn mee met de mars van Police for Freedom tegen de coronamaatregelen. Vanwege de drukte vroeg de gemeente Apeldoorn aan bezoekers om het centrum te mijden. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.