Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © AFP

Russen weigeren toestel Air France-KLM nu het niet meer boven Belarus vliegt

Rusland heeft gistermorgen (woensdag) een toestel van Air France-KLM geen toestemming gegeven om te landen in Moskou. De vlucht werd daarop geannuleerd, bevestigt Air France-KLM. De weigering had volgens het bedrijf te maken met de nieuwe route, nu er niet meer boven Belarus gevlogen mag worden.

19 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Fred Deursen;nooit meer een dergelijke actie toestaan,waar blijft onze veiligheid. en rusland in dit geval?
 • Chris De Zwetser

  2 maanden geleden
  Meteen een stevige reactie geven, het hele gasprojekt stopzetten en alle vluchten van en naar Rusland stopzetten, dan maar eens zien wie het eerste huilie huilie doet!
 • Wieb ten wolde

  2 maanden geleden
  Kansloze actie van EU. We kopen Russisch aardgas. De leiding loopt onder Belarus. Laten we daar maar eerst mee stoppen. Money talks!
 • Ad van der Stel

  2 maanden geleden
  Wat een hypocretie. We zijn het braafste jongentje van de klas en weten alles beter. Onze eigen problemen onder ogen zien wat er allemaal in ons kikkerlandje gebeurd??? Nee helemaal niet want ik zie 138 soorten bevolkingsgroepen in ons land waarvan er een groot deel overal voor protesteert wat er in hun eigen land gebeurd . Daar zie ik kerels die makkelijk in hun eigen land hadden kunnen vechten voor hun "vrijheid". Welnee deze lafbekken zitten liever achter de brede rug van ons Nederlandje.
 • Goffin

  2 maanden geleden
  Ook hier heeft Europa en ook Nederland weer grote woorden gebruikt maar maar geen daadkracht getoond. Tot op heden hebben maar 6 landen hier gehoor aan gegeven. De rest wacht zoals altijd zogenaamd op Brussel en daar kunnen weer maanden overheen gaan als het er ooit tot een wetsvoorstel komt. De Europese Unie waar velen in ons land mee dwepen en te koop lopen is slecht voor de bühne en het eigen gewin!
 1. Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeersongeluk: ‘We zijn diep geraakt’
  drama ijsselstein

  Ajax-ta­lent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeerson­ge­luk: ‘We zijn diep geraakt’

  De 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk vrijdagavond in IJsselstein (Utrecht). Dat bevestigt een woordvoerder van de club, die spreekt van ‘vreselijk nieuws’. Ook zijn 18-jarige broer Isay, die zondag 19 jaar zou zijn geworden, overleefde het ongeluk niet. Het drama leidt tot een stortvloed aan reacties; zelfs van Real Madrid en Manchester City. ,,We willen ons medeleven betuigen aan familie, geliefden, teamgenoten en Ajax.”
 2. Trainer van omgekomen voetbalbroertjes deelt verdrietig verhaal: 'Waarom dit mooie gezin!’
  steunbetuigingen
  8

  Trainer van omgekomen voetbal­broer­tjes deelt verdrietig verhaal: 'Waarom dit mooie gezin!’

  Het trieste overlijden van de voetballende broertjes Isay (18) en Noah (16) slaat in IJsselstein en elders in het land in als een bom. Op sociale media is het aantal steunbetuigingen voor de geliefde tieners amper meer bij te houden. Chris Jansen van Jorksveld, voormalig jeugdtrainer bij IJFC in IJsselstein en een goede bekende van het gezin, schrijft in een indrukwekkend bericht het verdriet van zich af. ‘De tranen vloeien. Waarom dit mooie gezin!’