Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Russische wraakzucht is ontembaar en land zal er alles aan doen om als winnaar uit Poetin-oorlog te komen

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

44 reacties

 • Harry Quist

  2 maanden geleden
  Vraag me af welke rol Turkije eigenlijk speelt " de rode loper uitrollen voor Rusland , doordat Finland zich niet mag aansluiten bij de NATO maar ook export naar Oekraïne liever in Russische handen ziet ....onze veiligheid op het spel zet door Rusland in Europa te verwelkomen net als Oekraïne NOOIT zal accepteren , respect voor die man heb de ballen heeft om de strijd aan te gaan als David tegen Goliath het uiteindelijk zal winnen.
 • Frans Cortvriendt

  2 maanden geleden
  De oorlog is nog maar net begonnen. Wij worden wakker als er over enkele jaren miljoenen slachtoffers zijn gevallen. En dan nog zullen wij snel vergeten wat er gebeurde omdat het ons weinig raakt. Na een dergelijk lokaal conflict gaan we weer snel terug naar normaal. Een ding zullen we wel geleerd hebben dat beleggen in oorlogsindustrie zeer lucratief is.
 • Dreeke Janssen

  2 maanden geleden
  Dit heeft niets met wraakzucht te maken doch met eigen stommiteit om drugs proberen te smokkelen. Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten ...
 • Ton Dolfijn

  2 maanden geleden
  De VS is de winnaar en een schot te lossen verdienen ze aan wapenleveranties en gas. Verder zijn alleen maar verliezers in deze oorlog . Rusland en de Ukraine betreuren tienduizenden doden en nog veel meer gewonden die blijvend gehandicapt zijn. De wederopbouw van de Ukraine is een Duitse voorgehouden leverworst en wie de kans krijgt blijft in de EU. De EU krijgt door de komende recessie in Duitsland harde klappen en het welvaartsniveau daalt schrikbarend net als het milieu. Kolen zijn in!
 • Jacob F. Rijs

  2 maanden geleden
  Toen Amnesty International met hun rapport kwam, was ik wel even (beetje boel) uit evenwicht. Een bijsmaak bleef achter. Nu ik dit artikel lees van Özcan Akyol, ben ik blij dat ik niet de enige ben met twijfels over de A.I.-berichtgeving. Goed artikel en overzichtelijk geschreven.
 1. LIVE | Kerncentrale Zaporizja losgekoppeld van stroomnet, Rusland vergroot leger tot ruim 1 miljoen militairen
  Oorlog Oekraïne

  LIVE | Kerncentra­le Zaporizja losgekop­peld van stroomnet, Rusland vergroot leger tot ruim 1 miljoen militairen

  De door de Russen bezette kerncentrale van Zaporizja in het zuidoosten van Oekraïne is compleet losgekoppeld van het stroomnet. Volgens exploitant Energoatom werd de laatste nog werkende hoogspanningslijn door brand beschadigd. Het Russische staatspersbureau RIA meldt dat de beveiligingssystemen van de kerncentrale zijn geactiveerd na een stroomstoring. Blijf hieronder op de hoogte van de ontwikkelingen in Oekraïne via ons liveblog.