Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Rutte eerst politiek failliet verklaren, dan met hem willen samenwerken: je moet het maar willen én durven

ColumnÖzcan Akyol schrijft zes keer per week over wat hem bezighoudt. Linda Akkermans is met vakantie.

24 reacties

 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Kijk, hier hebben we te maken met 'het politieke spel', en zo wordt dat dus gespeeld, ja decennia, niks nieuws; in andere landen heb je te maken met een soort van verlichte dictatuur waarbij je bij voorbaat monddood wordt gemaakt. Als je daar als Nederlander vraagtekens durft te plaatsen bij de mores aldaar, durf dat meer eens, als je wilt, ik denk het zelf niet. Hier comfortabel uithalen tussen de aanhalingstekens is zo makkelijk.
 • Hans Fontijne

  2 jaar geleden
  Ons kapot heeft gemaakt? Overdrijven is ook een vak. Welk land zou je willen wonen?
 • John Carey

  2 jaar geleden
  Kunt u nagaan Ploumen van de PvdA is niet eens de fractieleider van de PvdA. Zij verving Asscher maar officieel is zij geen fractieleider. Hoe geloofwaardig is de PvdA en GL nog als zij eerst wilde dat Rutte weg moest en nu willen zij met Rutte mee doen. Ook zit er een vies smaakje bij Hoekstra, ook aandeel gehad bij toeslagen affaire. En die CDA heb wel lekkere ministers die veel fouten maken. Grapperhaus, de Jonge en Bijleveld. Een beste partij dus die CDA.
 • J Diepeveen

  2 jaar geleden
  Noem het maar de ondergang van de PvdA en Groen Links Klaver en Ploumen zijn hypocrieten van de eerste orde.
 • Hans Steenland

  2 jaar geleden
  Wat een circus. Rutte moet gewoon vetrekken. Deze man heeft met 10 jaar wanbeleid gezorgd voor een groot wantrouwen in de politiek. Ernstig tekort aan personeel in bijna alle (semi) overheidsdiensten. Enorme tekorten in de zorg, leraren, politie, leger etc. Falend beleid bij overheidsdiensten. Hij heeft met de VVD voor deze ellende gezorgd. Vele schandalen en vertrekkende ministers en staatssecretarissen. En Rutte blijft gewoon glimlachen. Ga toch weg man; je bent een obstakel geworden!!!!