Rutte: Koning baalt van gebrek aan anderhalve meter in Oranjestraat

video'sVolgens premier Mark Rutte baalt koning Willem-Alexander er van dat hij gisteravond niet anderhalve meter afstand heeft gehouden bij zijn bezoek aan de Haagse Marktweg, ook wel de mooiste ‘Oranjestraat’ van Nederland. Daar schudde hij voorafgaand aan het EK-duel van Nederland met Oostenrijk, handen met buurtbewoners en hield hij dus niet de gewenste afstand.

318 reacties

 • Lydia Dijkstra

  1 maand geleden
  Heerlijk gewoon...hij is waarschijnlijk niet bang dat hij Corona kan krijgen....
 • Henk Schrama

  1 maand geleden
  Koning pils heeft schijt aan alles
 • demy heeren

  1 maand geleden
  Wij hadden al lang een boete gehad Maar meneer niet is de derde fout al toch
 • H.L. Heijgele

  1 maand geleden
  Laat die mensen toch eens met rust, bij het voetbal mag alles en als iemand anders (lees Willem-Alexander) wat "fout" doet staat iedereen op zijn achterste poten wat een achterbaks gedoe. En die kale voorop.
 • Henny de Jong

  1 maand geleden
  Laten we stoppen met zoeken naar mogelijkheden om BNers af te zeiken die zich niet aan de coronaregels hebben gehouden. Kijk om je heen. Er is geen hond meer die dat doet. En vanaf volgende week mag dat ook weer. Geweldig toch dat we een koning hebben die enthousiast oranjefan is en dat samen met zijn volk wil uiten.
 1. Trainer van omgekomen voetbalbroertjes deelt verdrietig verhaal: 'Waarom dit mooie gezin!’
  steunbetuigingen
  11

  Trainer van omgekomen voetbal­broer­tjes deelt verdrietig verhaal: 'Waarom dit mooie gezin!’

  Het trieste overlijden van de voetballende broertjes Isay (18) en Noah (16) slaat in IJsselstein en elders in het land in als een bom. Op sociale media is het aantal steunbetuigingen voor de geliefde tieners amper meer bij te houden. Chris Jansen van Jorksveld, voormalig jeugdtrainer bij IJFC in IJsselstein en een goede bekende van het gezin, schrijft in een indrukwekkend bericht het verdriet van zich af. ‘De tranen vloeien. Waarom dit mooie gezin!’