Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Rutte laat met het wissen van zijn sms’jes andermaal zien dat zijn eigen doctrine springlevend is

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

15 reacties

 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats, De Rutte "Doctrine" is nooit weg geweest en het volgende is in aantocht en dat is de "Sigrid Kaag Doctrine". De geschiedenis herhaald zich en zal blijven als het niet gestopt wordt. Denk na bij de nieuwe verkiezingen.
 • A. Volmer

  1 maand geleden
  Dat zijn 301 te weinig opslagcapaciteit zou hebben is WEER EEN LEUGEN van Rutte, de opslag van die 301's zijn vrij eenvoudig uit te breiden tot (max) 32gb microSD(HC) kaartjes, Rutte LIEGT DUS WEER!
 • J.C. Kattestaart

  1 maand geleden
  Deze man hangt van list en bedrog aan elkaar.Hij heeft dan ook de bijnaam Teflon Mark. Hij zal er wel weer mee weg komen.
 • Mieneke Kok

  1 maand geleden
  Prima dat dit naar buiten komt. Maar ik denk wel. Verloten tijd. Allerlei Kamerleden vallen over elkaar heen.Selectieve verontwaardiging. Maar de kwesties die er echt toe doen. Verdwijnen in het mapje nog af te handelen kwesties. Minder lullen. Dan ff doorpakken nu. Dan komt het af voor de vakantie van pak en beet 2025?
 • Henny Gerritsen

  1 maand geleden
  Kijk dat het een leugenaar is, dat weet iedereen inmiddels wel! En dat hij hierdoor zijn belastende sms’je heeft gewist, dat weet toch ook iedereen inmiddels wel! En dat hij maling heeft aan alles en iedereen, dat weet toch ook iedereen inmiddels wel ! Onze minister president Mark Rutte !🙄🤮